Vi tilbyder

Nedenfor ser du de opgaver, som vi udfører oftest. Vi er dog yderst alsidige og klarer også mange andre opgaver. Du skal altid være velkommen til at kontakte os, hvis du har et ønske, så kan vi sammen finde en løsning.

 

Anlæg, beplantning og beskæring

Uanset om det er gamle arealer, der skal have et ansigtsløft eller nye grønne områder, der skal anlægges, er vi klar på at hjælpe. Vi klarer mange forskellige 
 anlægsopgaver, herunder bede i granit og barkflis, anlæg til køkkenhaver, blomsterbede, trim og fjernelse af buske/hække. Hvis du er i tvivl, om hvad, der er den bedste løsning, er vi altid til rådighed som sparringspartner.

Bortskaffelse af haveaffald mm.

Står du med have- eller byggeaffald fra en større haveopydning, nedrivning el.lign., så klarer vi gerne bortskaffelsen af det, uanset om det er fra opgave, som du selv eller vi har klaret. Vi bortskaffer både alt små mængder op til mange tons affald. 

Erhvervsvedligeholdelse

Hvis udearealerne ved jeres værksted, kontor, butik el.lign skal fremstå præsentable og flotte, kræver det løbende vedligeholdelse. Her klarer vi alt fra græspleje og -klipning til ukrudsbekæmpelse og beplantning. Det giver et bedre og mere professionelt indtryk hos jeres kunder, hvis jeres ude arealer fremstår velholdte.

Havepleje

Trænger haven derhjemme til at friskes op? Når  solen og varmen går i gang i løbet af foråret går det stærkt og ukrudt, græs, samt hække vokser hurtigt. Det kræver meget arbejde at holde haven ved lige, og der kan vi hjælpe. Vi klarer alle opgaver inden for gartnerarbejde og havepleje, herunder græsslåning/-pleje, ukrudtsbekæmpelse, lugning og hækklipning.

Arbejde med jord og grus

CK Havepleje klarer også opgaver, der relaterer sig til sand, jord og grus. Hvad enten du skal have gravet jord ud til en nedsænket trampolin i baghaven, udjævnet en plæne eller anlagt en grussti kan vi hjælpe.

Nedrydning af bygninger

Vi har erfaring med mange forskellige typer af nedrivningsopgaver, både større og mindre opgaver. Vi tilbyder ofte en totalløsning, hvor vi f.eks. også sørger for bortkørsel af affaldet og udjævning af jorden og anlæg.

Træfældning

Mange vil gerne selv give sig i kast med træfældning selv, men ofte giver det god mening at få nogle professionelle til at klare opgaven, da vi både har de rigtige maskiner og værktøj og ved, hvordan opgaverne skal klares uden at være til fare for en selv eller andre.